Καλως ήρθατε στο Rimida Villas Σαντορίνη

Το  RIMIDA  βρίσκεται στην είσοδο της Οίας στην περιοχή Περίβολας ,επί του  πεζόδρομου  Οίας – Φηρών και κοντά  στον κεντρικό λεωφορειόδρομο, που οδηγεί στις υπόλοιπες περιοχές του νησιού. Η περιοχή προστατεύεται με ειδικό νόμο από οχλούσες χρήσεις και επιτρέπεται μόνο για την διαμονή επισκεπτών. Εδώ ο επισκέπτης απολαμβάνει την απόλυτη ηρεμία.
Το αεροδρόμιο της Σαντορίνης απέχει 18 km, ενώ το  κεντρικό λιμάνι  περίπου 30 λεπτά. Υπάρχει  μεγάλο δημόσιο πάρκινγκ σε απόσταση 100 μ.
Το RIMIDA είναι ένα συγκρότημα  9 παλαιών υπόσκαφων  αυτοτελών χώρων, που έχουν χτιστεί πριν από 200 χρόνια και πλέον. Ορισμένοι χώροι τον προηγούμενο αιώνα ήταν οιναποθήκες (CANAVES) που ανακαινίστηκαν με αυστηρά κριτήρια από ντόπια υλικά και χρώματα ,με σεβασμό  στην αρχιτεκτονική και αισθητική του τοπίου , χωρίς να αλλάξει η σχέση τους με το περιβάλλον για να υποδεχτούν και φιλοξενήσουν θαυμάσια τους επισκέπτες.
Όλο το συγκρότημα  είναι προσανατολισμένο στη  μοναδική, ατελείωτη  εκπληκτική και μαγευτική Καλντέρα, με απεριόριστη θέα το ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο Αιγαίο . Όλες οι  βίλες έχουν δική τους αυλή , μεγάλους και άνετους χώρους μέσα και έξω, συνδυάζοντας την παραδοσιακή κυκλαδίτικη διακόσμηση με μοντέρνες πινελιές,  καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του επισκέπτη.
Το λευκό χρώμα που συνοδεύεται με τη γενναιοδωρία της Ελληνικής φύσης μαζί και εμείς, θα φροντίσουμε να απολαύσετε και να ζήσετε τις μοναδικές στιγμές καθώς το όνειρο σας θα γίνεται πραγματικότητα και θα γεμίζει τη ζωή σας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οι μικρές αποστάσεις του ξενοδοχείου από το κέντρο του χωριού, τις παραλίες καθώς επίσης η άμεση πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο για το υπόλοιπο νησί, διευκολύνουν τις μετακινήσεις και καθιστούν την διαμονή των επισκεπτών μας ακόμα πιο άνετη. Σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν εστιατόρια, μάρκετ, κάβα κρασιών.

ΠΑΡΟΧΕΣ

Πάνω απ’ όλα, το συγκρότημα Rimida Villas έχουν την μοναδική, ατελείωτη και μαγευτική θέα προς την Καλντέρα, το ηφαίστειο και την απέραντη γαλάζια θάλασσα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Όλο το συγκρότημα  είναι προσανατολισμένο στη  μοναδική, ατελείωτη  εκπληκτική και μαγευτική Καλντέρα, με απεριόριστη θέα το ηφαίστειο και το απέραντο γαλάζιο Αιγαίο .

Rimida Villas

Rimida Villas welcomes you at the beautiful island of Santorini!

ONLINE BOOKING