ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Χάρτης & Τοποθεσία

Οι μικρές αποστάσεις του ξενοδοχείου από το κέντρο του χωριού, τις παραλίες καθώς επίσης η άμεση πρόσβαση στον κεντρικό δρόμο για το υπόλοιπο νησί, διευκολύνουν τις μετακινήσεις και καθιστούν την διαμονή των επισκεπτών μας ακόμα πιο άνετη. Σε κοντινές αποστάσεις υπάρχουν εστιατόρια, μάρκετ, κάβα κρασιών.

ΟΙΑ
Η Οία είναι ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο της Σαντορίνης.
Είναι παγκοσμίως γνωστή για το ονειρεμένο της ηλιοβασίλεμα. Κάθε σούρουπο στην καλντέρα συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, για να δει αυτή τη μαγική στιγμή που ο ήλιος χάνεται στην απεραντοσύνη του Αιγαίου και στο πέλαγος κυριαρχούν τα πυροκόκκινα χρώματα της φευγάτης μέρας…
Η Οία είναι κτισμένη σε υψόμετρο 350 μ. και βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού σε απόσταση 11 χλμ. από τα Φηρά.
Ξεχωρίζει για την αυθεντική ομορφιά της. Χαρακτηριστικό της είναι ο υπόσκαφος οικισμός, τα σπίτια – σπηλιές, που είναι σκαμμένα στο βράχο. Τέτοιους οικισμούς συναντάμε μόνο στη Σαντορίνη, λόγο της ιδιαίτερης σύστασης του εδάφους.
Η Οία είναι ο πρώτος οικισμός της Ελλάδας που χαρακτηρίστηκε διατηρητέος και όχι μόνο για τα υπόσκαφα σπίτια της. Αλλά για όλη την νησιώτικη αρχοντιά της και τη μοναδική ομορφιά της. Ακόμη και τα νεότερα κτίσματα διακρίνονται για την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική τους και την ιδιαίτερη φυσιογνωμία τους. Στα γραφικά δρομάκια της θα βρείτε πολλά τουριστικά καταστήματα, καφετέριες και εστιατόρια. Στη περιοχή λειτουργούν πολλά ξενοδοχεία που προσφέρουν στους επισκέπτες τους όλες τις ανέσεις. Το βράδυ θα πιείτε το ποτό σας στα μπαράκια της Οίας και θα απολαύσετε τη θέα υπό το φως το κεριών.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ

Περίβολας – Οία – 84702
Σαντορίνη

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Download: 36.461575, 25.387616

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλ. 22860 71192
Fax 22860 71039

EMAIL

info@rimida.g

MHTE: 1144Κ050Α0181500

Rimida Villas

Rimida Villas welcomes you at the beautiful island of Santorini!

ONLINE BOOKING